Wedstrijdverslag Rugbyclub The Hookers – Amstelveense RC Junioren

Op de zonnige middag van zaterdag 28 september speelden de junioren van RC The Hookers tegen de Amstelveense rugbyclub. Na het fluitsignaal van de Referee begonnen de Hookers wat chaotisch, hierdoor kreeg Amstelveen in de eerste twintig minuten twee keer de kans om een try te maken, deze kansen werden dan ook benut. Beide conversies van Amstelveen werden gemist, wat de stand op 0-10 bracht. Vlak na de tweede try verliet Kevin het veld door een kopstoot met een teamgenoot. Naarmate de tijd vorderde begonnen de The Hookers minder chaotisch te spelen. Hierdoor kon er vlak voor de eerste helft een try gedrukt worden, wat de ruststand, na een gemiste conversie, op 5-10 bracht.
In de tweede helft kwamen the Hookers terug, twee tries snel na elkaar bracht de stand op 15-10. Je kon merken dat de junioren van the Hookers een betere conditie hadden en het meer uitgeputte Amstelveen geen kansen meer gaven. Er werd nog één try gescoord door the Hookers, die de eindstand, met een conversie, uiteindelijk op 22-10 bracht. Bo werd uitgeroepen tot ‘man of the match’.