Hookers Benjamins sluiten fantastisch seizoen af met 1e plaats Beach rugby toernooi!

De Benjamins hebben een geweldig goed seizoen gehad. In oktober wonnen ze na een zinderende finale die in een sudden death eindigde de 2e prijs van het eigen Hoekse Jan van Burgtoernooi. In november werd op een Bondsdag in Utrecht de eerste 1e prijs van het seizoen gewonnen. Er zouden er namelijk nog meer volgen!  In maart speelde een gemixt team van  Benjamins 1 en 2 mee met de Districtskampioenschappen in Den Haag. De jongens en meisjes wonnen daar niet alleen alle wedstrijden, maar kregen zelfs geen enkele try tegen. Geheel verdiend werden ze Plate-winnaar.

Al in april gingen we op het strand trainen als voorbereiding op de beach rugby toernooien in Den Haag en in ons eigen Hoek van Holland. En niet zonder succes. In mei wonnen de Hookers Benjamins op fantastische manier de 1e plaats van het zware beach rugby toernooi in Den Haag waar 20 Benjaminteams uit het hele land aan meededen. Dat beloofde wat voor ons eigen Beach rugby toernooi in Hoek van Holland dat afgelopen weekend werd gehouden. U raadt het vast al: ook daar wisten de jongens en meisjes van de Benjamins met fantastisch spel de 1e prijs binnen te halen. Deze lichting jongens en meisjes gaat volgend seizoen bij de mini’s spelen waar ze vast en zeker ook zullen zorgen voor vele mooie wedstrijden.

Bijlage foto: Het team na een verfrissende kampioensduik.