Colts Combinatie West vs Rc Hilversum

Na een mooie winst van 45-5 vorige week stonden we vandaag tegen een team dat misschien wel de sterkste tegenstander van onze competitie is. Het was onze eerste wedstrijd dat wij als The Hookers écht thuis konden spelen. We konden deze wedstrijd niet evenveel wisselen als vorige week, wat betekende dat helaas niet iedereen had kunnen spelen. We begonnen heel sterk in deze wedstrijd. Vooral de eerste 20 minuten waren bijna foutloos en hebben we mooi rugby laten zien. Zo kwamen we ook al snel op een voorsprong van 5-0 door een heerlijke try van Micha. In het eind van de eerste helft begon Hilversum steeds beter te spelen en gebruik te maken van onze kleine foutjes. Doordat ze dit goed zagen hebben we ze een paar keer misschien wel te makkelijk laten lopen. We hebben nog 2 mooie trys weten te drukken maar hebben helaas de winst aan Hilversum moeten geven die met wat individuele sterke spelers goed gebruik maakte van onze foutjes. Wij als Combinatie West hebben een goede pot gespeeld en hadden het zeker verdiend om te winnen vandaag. De rucks stonden weer even goed als vorige week en we bleven met ons hoofd omhoog spelen. We kunnen met trots terugkijken op deze wedstrijd met een einduitslag van 19-33. Volgende week spelen we uit tegen Gooidogs/Pink Panthers/URC. Dit moet een mooie pot worden waarin we weer wat mooi rugby kunnen laten zien.