Dutch Lions

Beachrugby

Met de zomer in het verschiet maken de Dutch Lions zich op voor het European Championship Beach Rugby 2013. Dutch Lions is een rugby team, dat spelers onder de Nederlandse vlag verenigd en samen gaan ze de uitdaging aan op het strand in Zeebrugge, Belgie en Lignano, Italie. RC The Hookers mogen zich het eerste Nederlandse team noemen dat ooit voet heeft gezet op het Beach Rugby EK in 2011, waarvoor zij werden uitgenodigd na jaren lang hoge ogen gegooid te hebben op o.a. het Ameland Beach Rugby Festival.

 

 

Waar RC The Hookers vorig jaar op spectaculaire wijze het EK won, staat nu de Dutch Lions de loodzware taak te wachten, de titel te verdedigen. Elke Hollandse leeuw kan zich aanmelden om zich bij de trainingselectie te voegen*. De trainingen vinden plaats in Hoek van Holland op dinsdag, donderdag om 19:30 uur en om 11:30 uur zaterdag (verzamelen bij RC The Hookers, Hoek van Holland). De uiteindelijke selectie wordt later bekend gemaakt.

 

De volgende toernooien staan gepland op:

 

Zeebrugge (BE) 28- 30 juni 2013
Sabbiadoro a Lignano (ITA) 20-21 juli 2013

 

European Beach resultaten:

 

2012 EU Beach Rugby Champion (RC THE HOOKERS)
2012 Lignano (ITA) European Championship Tournament 1th place
2012 Zeebrugge (BE) European Championship Tournament 1th place
2011 Lignano (ITA) European Championship Tournament 6th  place

*Aanmelden via Facebook/rugbydutchlions

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.