Dutch Lions vijfde in Italie

Beachrugby

he Dutch Lions uit Hoek van Holland, de beachrugbyspelers van Rugbyclub The Hookers, zijn in het internationale toernooi Super Beach 5’s op de vijfde plaats in het eindklassement geëindigd.

Het evenement in het Italiaanse Lignano, het laatste Europese toernooi van deze zomer, was zaterdag heel goed begonnen voor de Hoekenezen. Zij wonnen alle drie wedstrijden. De eerste was tegen de Pacific Islanders, een team bestaande uit spelers uit Nieuw-Zeeland en enkele kleinere eilanden uit de Stille Oceaan. Vervolgens waren The Dutch Lions ook sterker dan The Romantics uit Duitsland en Les Bleus uit Frankrijk.

De zondagochtend begon met een verrassende nederlaag tegen de Pacific Islanders. Maar daarna werd met ruime cijfers gewonnen van de Danube Pirates uit Oostenrijk en werd ook gezegevierd in de tweede wedstrijd tegen The Romantics.

Rein Mostert van The Dutch Lions werd gedeeld topscorer met tien tries. Aan het toernooi namen twaalf teams uit de hele wereld deel.

 

 

 

 

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.