Tachtig jaar rugby geschiedenis op lustrum-website RC ‘t Gooi

Algemeen

Tachtig jaar rugby geschiedenis op lustrum-website RC ‘t Gooi RC ‘t Gooi bestaat 80 jaar en is daarmee één van de oudste clubs in Nederland. De geschiedenis van de club valt voor een belangrijk deel samen met die van het Nederlandse rugby. Vanwege dit lustrum is er een speciale website gemaakt, vol met verhalen, foto’s en filmpjes. Natuurlijk niet alleen interessant voor de aanhang van ‘t Gooi, maar ook voor die van de andere clubs en voor iedereen die interesse heeft in het rugby in Nederland. Ga maar eens kijken op http://80jaar.rugbyclub-gooi.nl en geef het door aan je rugby-vrienden!

 

2 april (2e Paasdag) 1956. RC 't Gooi vs Old Lutonians op Sportpark Zuid Bussum

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.