Verslag Hookers cubs – Gouda cubs

Cubs

Vrijdagavond was al bekend dat Gouda niet compleet  zou zijn, maar wel sportief genoeg om toch te komen! Omdat ze graag wilde ballen tegen ons.

Zaterdag kwam Gouda dan ook en helaas maar met 10 spelers maar gelukkig wel met een behoorlijk aantal supporters.

Het wedstrijd reglement zegt dat de tegenstander;

1. Kan worden  aangevuld met spelers van de tegenpartij tot ca gelijk aantal, waarbij bij oneven aantal de grootste party er 1 speler meer mag hebben.

2. Of de wedstrijd te spelen met 10 tegen 10 spelers en gebruik maken van alle wissels bij de grootste partij tot 22 spelers.

Nummer 2 was gelukkig geen optie,  anders hadden the hookers wel weer erg veel wisselspelers gehad. Nu gingen zowel in de eerste helft als  tweede helft 4 spelers naar Gouda.

Doordat Gouda incompleet was, zag je vanaf het begin van de wedstrijd  al duidelijk het verschil. De cubs van Rugbyclub The Hookers hebben dan ook deze wedstrijd aangepakt als een training voor de komende wedstrijden.  Uitslag 99-0!

Al met al was het een goede wedstrijd ,waarin soms leuk samenspel te zien was. Ook zie je dan dat  de nieuwe cubs hun draai een beetje beginnen te vinden in het nieuwe team. Die nemen zelf al wat meer initiatief met de bal, de afronding ermee is nog wat ze moeten leren. Het spel bij de cubs gaat net weer wat sneller als bij de mini’s.

We danken onze eigen spelers voor hun inzet ook bij de tegenstander, zie het als een leermoment, ook al stond je niet op je gebruikelijke plek in het veld.

En Jamie voor het fluiten hij is niet alleen een goede speler voor het eerste maar ook een goede ref voor de Jeugd! Marc als trainer heeft goed kunnen zien waar nog op getraind moet worden.

Op maar de volgende trainingen en wedstrijd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.