Wedstrijdverslag ’t Gooi- The Hookers Junioren

Junioren

Wedstrijdverslag Junioren ’t Gooi-The Hookers  14-09-2013

Na aankomst in een toch wel zonnig Naarden en het regelen en vastleggen van alle formaliteiten kon de wedstrijd beginnen. Doordat er bij ’t Gooi een TBM dag was, was de aanvangstijd pas om 13.30 uur. Na het fluitsignaal leek het wel of de wolken opbraken en begon het te hozen en hielt het niet meer op tot het einde van de wedstrijd. Daarom moest na 10min de wedstrijd verlegd worden naar het achterste veld. Daar, zonder beschutting, hadden de meegereisde toeschouwers het net zo zwaar als de spelers in het veld.

The Hookers stonden tegenover een selectie van ’t Gooi/Bulldogs  (Gooidogs) die van begin af aan een gelijkwaardige ploeg bleek te zijn. Een prima scrum en een uitstekende line-out konden niet voorkomen, dat de Gooidoges de score opende na een foutje in de verdediging. Dit bracht de score gelijk op 7-0 en dus moesten The Hookers nog een tandje bijzetten.

Een prima loopactie van Bo zorgde voor de aansluiting en de conversie van Kevin voor een gelijk stand. (7-7). Eveneens de ruststand.

Na de rust was Bo bij een scrum die te ver wheelde het meest alert. Alle spelers in de scrum braken op, omdat iedereen dacht dat de ref ging fluiten. Aangezien de ref dit niet deed, pakte Bo de bal en kon Kevin 5 puntjes drukken. De conversie, met veel wind en regen, werd helaas gemist.

De Gooidogs gaven zich nog niet gewonnen en na een fout tijdens het doorschuiven konden zij een try drukken, waarbij de conversie voor de palen benut werd en de Gooidogs op voorsprong kwamen. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven.

De trainer was tevreden over de getoonde inzet van allen en was er bij de spelers het besef, dat in de Cup Poule foutjes gelijk afgestraft worden.

Elke wedstrijd in deze poule zal een zware wedstrijd zijn, maar gezien het hoge niveau zullen het ook evenals tegen de Gooidogs weer mooie wedstrijden worden.

Jammer voor de uitslag maar petje af.

P.S. Filmverslag van deze wedstrijd is te zien op de Hookers-site.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.