Verslag Rugbyclub The Hookers U17 – Madras U17

Jeugd

Rugbyclub The Hookers U17 – Madras U17

Wat een wedstrijd!  Veel strijd en passie, dat is het echte rugby. De uitslag is dan niet meer zo belangrijk. De saamhorigheid was uitstekend tijdens de wedstrijd maar zeker ook daarna. Gezelligheid en een samenzijn met je tegenstander is wat we als club erg op prijs stellen en traditioneel zo behoord. Het team geeft hiermee een goed voorbeeld af aan zowel jongere als oudere teams binnen onze club.

Het moge duidelijk zijn dat de club en zeker na de nette presentatie van onze junioren en hun captain iedereen bedankt voor hun inzet.

Monique Theunissen voor het regelen van de rand zaken in organisatie naar deze wedstrijd, IJsbrand en Carla voor het bereiden van het eten, alle vrijwilligers van bar en keuken, Hans Krommenhoek voor de opname van foto’s tijdens de wedstrijd en uiteraard onze supporters.

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.