Hookers Bournemouth Toer 2014

Senioren

Op dit moment word er door de toercommissie hard gewerkt om een toer op poten te zetten die iedereen meegemaakt moet hebben. Wij zijn er van overtuigd dat deze toer de reeds legendarische toer van 2012 gaat overtreffen.
Het gebeuren zal plaatsvinden van vrijdag 23 tot maandag 26 mei en gaat naar de mooie badplaats Bournemouth aan de subtropische zuidkust van Engeland. Er zal worden deel genomen aan het grootste 7s toernooi van Europa waar behalve het spelen ook genoten kan worden van diverse internationale Rugby helden. The Hookers gaan met 2 teams deelnemen, uiteraard in klassen die bij hun niveau passen. 1 team op ere/1e klasse niveau en 1 op het 2e team niveau. Maar behalve voor de spelers valt er ook voor de supporters veel te genieten want buiten het rugby en andere sporten is het ook een groots Muziek Festival. En zijn op het Bournemouth Rugby Festival terrein is er te genieten van allerlei activiteiten, zo is er bijvoorbeeld onder andere een Karaoke tent.
De reis begint op vrijdagochtend om 08.00 uur per bus naar Calais en vandaar naar Bournemouth waar we op tijd willen zijn om de grootse Players Party op die avond bij te wonen. Op zaterdag en zondag wordt het toernooi gespeeld met een afscheidsparty op de zondagavond. Maandagochtend vertrekken we moe maar voldaan weer richting huis. De huisvesting tijdens de toer zal op een camping plaats vinden. De deelnameprijs zal € 260,= zijn en er kan vanaf nu worden ingeschreven door € 130,= te storten op het gironummer 323233651 van de club onder vermelding van Bournemouth.
Voor verdere inlichtingen kan je de leden van de toercommissie raadplegen, dit zijn Bernard van Holstein, Marcel Zumker, Marius Troost, Joop Gardien, Daan Kloppenburg en Nico van de Wetering.

 

7s

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.