Komend weekend Trainingsweekend Nederland Rugby Under 17 bij Rugbyclub The Hookers

Algemeen

De begeleiders van het Nederlands under 17 team hebben gekozen dit weekend een trainingsweekend te organiseren in Hoek van Holland. Zij zullen overnachten in het August Reitsma huis te Hoek van Holland en de plaatselijke Rugbyclub The Hookers stellen hun locatie voor de trainingen  beschikbaar. Vrijdag wordt er direct al getraind. Zaterdag zullen de spelers van U17 zich als tegenprestatie beschikbaar om te fluiten tijdens de jeugdwedstrijden bij RC The Hookers.

Na nog wat meer training sessies zullen zij dan zondag 17 november  om 11.00 uur een wedstrijd spelen tegen de Colts combinatie RFC Gouda/The Hookers.  Dit is een leuke gelegenheid om de  jeugdtalenten van het Nederlands Rugby in actie te zien, waaronder ook een speler van Rugbyclub The Hookers  Kevin Lenssen uit ’s-Gravenzande.

 

 

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.