Rugbyclub The Hookers blij met nieuwe materialen.

Geen categorie

Onlangs hebben wij  een bedrag ontvangen van het DeltaPort  donatiefonds.

Dit fonds is ondergebracht in een stichting waarin bedrijfsleven en het Havenbedrijf  jaarlijks geld storten dat aangewend kan worden voor sponsoring cultuur, sport, welzijn en recreatie voor instellingen en verenigingen in het Rijnmond gebied.

 

De laatste jaren is ons ledenaantal en met name de jeugd hard gegroeid.

Maar ook het feit dat wij ereklasse spelen, het hoogst haalbare op rugbygbied in Nederland, doen het ledenaantal toenemen.

 

Daarom is trainingsmateriaal altijd hard nodig en hebben wij bedrag dan ook aangewend voor 2 tackle bags, 6 shields en maar liefst 25 rugbyballen. Zo kunnen wij weer goed uitgerust de wintertrainingen in. RC The Hookers bedanken  DeltaPort donatiefonds natuurlijk hartelijk voor hun donatie.

 

Op de foto de nieuwe materialen.

 

it032148 RBBA13TrainingBall_Zenon_Pink_Black

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.