Under 17 merchandise actie

Algemeen

Beste leden, sponsoren en ouders van leden

 

Via deze weg zou ik een ieder het volgende willen vragen.

Voor een aantal van jullie reeds bekend, maar dan toch nog even ter volledigheid, is het zo dat 3 leden van de Junioren van de The Hookers in de voorselectie zitten, van de Nederlands Rugbyselectie onder 17.

Deze zijn Kevin Lenssen, Marijn Huis en Jamie Eijgelsheim.

Van hen wordt verwacht, om een bijdrage te realiseren in de kosten die met bovenstaande selectie te maken hebben. Er zijn o.a. buitenlandse wedstrijden in het verschiet, die betaald moeten worden.

 

De begeleiding van de selectie onder 17 heeft daarom een merchandise actie opgezet, waarbij de spelers in de voorselectie kleding etc. moeten verkopen en de opbrengst ten goede komt aan de kosten horende bij de selectie onder 17.

 

Ik zou willen vragen om via deze actie bovenstaande spelers financieel te ondersteunen, zodat zij kunnen gaan genieten van de ervaringen die een plaats in de nationale selectie met zich meebrengt.

 

Wat kan men bestellen en hoe?

In het pakket zitten volgende artikelen:

 

T-shirt € 30.00
Heren- of Dames polo € 40.00
Muts en Sjaal € 15.00
Badhanddoek € 12.50

 

 

Foto’s van producten in bijlage met maten (Maten aangeduid in S t/m XXXL, de bijbehorende Europese maten (zie de maattabel hieronder)

 

Hoe te bestellen?

Je kunt, bij interesse, de items met vermelding van maat opgeven en mailen op het volgende mailadres; under17@thehookers.nl Wij zullen dan doorgeven hoe er afgerekend kan worden.

De bestellingen worden dan gedaan op 15 januari bij de NRB en wij zullen dan zorgen dat de bestellingen bij de juiste personen terecht komt.

De opbrengst wordt dan onder de bovenstaande spelers verdeeld en overgedragen aan de NRB.

 

Namens Kevin, Marijn en Jamie alvast bedankt voor de steun.

 

FLYER MERCH 201314Site

Concept maataanduiding shirts merchandising Sayfa1

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.