Verslag Hookers Junioren tegen The Dukes

Junioren

Op zaterdag 14 december speelden wij een wedstrijd tegen The Dukes.

Na de kick-off stonden we goed te verdedigen, maar door een kleine fout kregen we al snel een try tegen. Snel daarna kwam een try van Kevin Lenssen waardoor we weer voor stonden. In de 2e helft van de wedstrijd waren wij meer gestrest aan het spelen. Er werd meer getackeld met handen dan met schouders, maar door een paar mooie reddingen werden daardoor geen trys gescoord. Verder was het een mooie wedstrijd en door een mooie run van wederom Kevin Lenssen  kregen we ook nog een bonus punt.

De eindstand was 26-17.

 

Hookers Junioren gaan genieten van hun kerstvakantie en maken zich vast op voor de Oud (tegen) nieuw wedstrijd op 5 januari a.s. Waar zij traditie getrouw de strijd aangaan tegen de Old Suckers van The Hookers.

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.