Verslag junioren – Waterland/West Friesland.

Junioren

De eerste wedstrijd in de cup B Poule. We speelden thuis tegen het altijd gezellige Waterland/West Friesland.  De wedstrijd verliep vanaf het begin goed voor The Hookers. We waren erg goed druk aan het zetten en daar werd Waterland duidelijk zenuwachtig en geïrriteerd van. The Hookers maakten een erge mooie team try in de eerste helft. Toen werd Waterland nog feller en liet Marijn Huis  zich uitlokken door iemand van Waterland. Hij kreeg hiervoor geel en we speelden dus even 14 tegen 15. We pakten ze heel mooi terug door vrijwel gelijk erna nog een try te scoren. In de tweede helft speelden we weer 15 tegen 15 en was het duidelijk dat The Hookers de betere partij waren. De eind stand werd 24-0 en de 3 punten zijn binnen. We hebben dit keer weer goed als een team gespeeld dus dat is hartstikke goed. Jaimy werd man of the match en dat was naar mijn mening hartstikke terecht!

Bo Donkersloot

 

Van de redactie: er staat ook een filmpje op de site van deze wedstrijd, kan je kijken of Bo een beetje de waarheid spreekt 🙂

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.