CJC Night out

Geen categorie

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

SONY DSC

 

Op 24 januari hebben de CJC ers voor de 2e maal de CJC night out gehad in de Jutter Eten en Drinken, waar zij heerlijk gegeten hebben.
Dit jaar zoals voorheen, een keuze menu, dit was was vooraf al doorgegeven zodat na de introductie van wat kleine rugby zaken meteen begonnen kon worden met het eten. Een lekker broodje hamburger, saté of spareribs met patat en salade!
Voor we met het eten begonnen werden Willem en Karin van den Heerik nog even in het zonnetje gezet, met een mooi Hookers schildje en een bosje bloemen uitgereikt door hun zoon Bas.
De eerste trofee die er uit ging die avond was de trofee de “CJC bal ”, eeuwige roem aan je club, naamsvermelding op de trofee die in een mooie kast komt te staan op de club!
Voor dit jaar 2014 Cub: Erich Steinhauser, Junior: Dana Burik en Colt: Tim van Halm, omdat zij naast rugbyen altijd bereid zijn om te helpen, maar ook goede rugbymaatjes zijn buiten het veld! Zij werden gekroond met een diadeem met discoballen die heel de avond heen en weer slingerde! Hierna werden onze artiesten Loek Meershoek en Bo Donkersloot naar voren gehaald omdat zij geen witte blouse aan hadden maar een jungle blouse. Om het clublied in te zetten, maar Carsten de Jong werd er ook bij geroepen want die had een blauw met witte blouse aan! Hiervoor hadden zij alle drie al een glitter vlinderstrik ontvangen en moesten die de gehele avond omhouden!
Gelukkig zong iedereen (vooral de trainers!) het clublied mee want de jonge mannen en vrouwen moeten dit lied echt gaan oefenen!
Niet alleen trofeeën werden er uitgereikt maar ook een verloting! Iedereen had een houten stokje gekregen, stond er een & op de onderkant had je een pen gewonnen! En had je het juiste nummer onder je stokje, dat getrokken werd door looptrainer Wim Verhoorn had je een minirugbyballetje gewonnen!
Hierna was het tijd voor de trofee:” upcoming player”, cubs: Ischa Wagenaar, junioren: Sven Verbeek en Colts Bas Schuit. De trainers hadden besloten dat deze 3 spelers het moesten worden omdat zij steeds beter worden en zichzelf steeds meer gaan bewijzen in het veld!
Niet alleen zaten er Hookers in de Jutter, maar ook nog een paar tafeltjes met gasten, die niet wisten wat ze mee maakten, maar wij hebben van Karin vernomen dat ze het allemaal erg leuk vonden en volop hebben zitten meeklappen en mee zitten luisteren naar de rugbyverhalen! Een vrouwelijke gast vond het indrukwekkend dat de jeugd zo goed luisterde en zo leuk meededen en zich netjes gedroegen! Groot compliment naar de Hookers!
Tijdens de avond werden wat officiële zaken besproken onder andere door Wim Verhoorn, die duidelijk maakte dat je traint voor jezelf, om jezelf beter en sterker te maken! Dat daar een pijntje bij hoort! En hoe belangrijk zo’n avond als de CJC avond is, Teambuilding!
Het was tijd voor de trofee “Hookers select item” die ging naar Dean van der Klaauw,omdat hij altijd trouw is gebleven aan The Hookers, ook op de momenten dat hij op de rugbyacademy zat en heel vaak gevraagd is om bij een andere club te komen spelen! Dean was verbaasd en hij zei in zijn speech, RC the Hookers is een leuke club en ik heb het er goed naar mijn zin!
Volgens de trainers moest de trofee: rugbyer with talent naar cubs: Falco van Baalen, junioren: Camiel Poortman en colts Niels Hokke! Talent volle spelers waar we nog veel van kunnen verwachten!
Teammanagers Mavis Meershoek (junioren) en Esther Roos (Colts) kregen een bloemetje voor hun inzet tot nu toe, waarbij duidelijk gezegd werd dat het jaar nog niet was afgelopen! Monique Theunissen (CJC activiteiten) kreeg een bloemetje voor het regelen van de avond!
De drie dames van de Cubs en de Junioren LorraineVoorbach, Noah Donkersloot en Dana Burik werden even naar voren geroepen omdat zij echt hun mannetje staan tussen al die mannen. Mavis, Esther en Monique waren zo sportief om hun bloemen aan de meiden te geven!
Marius Troost en Yvonne de Water kwamen even langs om de eerste Jubileum boekjes uit te reiken! En ze zijn erg mooi! Monique bedankte Marius en Yvonne voor hun inzet, zij hebben het mogelijk gemaakt dat het boekje er nu is!
Nieuw dit jaar was “Hooker Got Talent”! Monique was even langs de tafels gegaan om te kijken wie er mee wilde doen! En ja hoor gelukkig waren er 3 jongens die dat wel wilde: Danny van Reijn deed trainer Ben van der Reek na en heel erg goed ook nog! De hele Jutter kwam niet meer bij van het lachen! Camiel ging jongleren en niet onverdienstelijk, Marijn Huis was de verrassing van de avond! Hij had een lieftallige assistente nodig en dat werd Dana! En daar ging hij! Dana kreeg de Lapdance van haar leven! De jongens en meiden die achterin zaten stonden binnen no time voor in de zaal! Er werd heel hard gelachen ook door Dana! Die zat met een grote smile op haar gezicht!
Maar ja wie van de drie gaat er nou met die trofee naar huis, het publiek mocht beslissen en Marijn was niet te overtreffen en zijn naam komt op de trofee!
Tijd voor een ijsje, dus even lekker relaxen en tijd om met elkaar te kletsen!
Het laatste gedeelte van de avond was de trofee: “Players of the team” die dit jaar ging naar de volgende spelers: Cubs: Bob Duivestein en Maas van der Reek, Junioren: Kevin Lenssen en Marijn Huis, Colts: David van Wilgenburg en Pim Duivestein! De trainers hadden dit bepaald omdat deze jongens het verschil maken in het veld, zij kunnen op meerdere posities spelen en nemen de andere jongens mee in het spel!
Iedereen die vermeldt wordt op een trofee kreeg ook een medaille mee als aandenken! Want ze mochten de trofee even laten zien thuis maar die moet uiteindelijk weer terug naar de rugby voor de CJC kast! Waar jullie dan alle trofeeën kunnen bewonderen!
Ben werd nog even bedankt door Monique voor zijn inzet van de avond, hij heeft alle trofeeën gemaakt en heel de avond aan elkaar gepraat!
Het was een hele gezellige avond, bijna alle CJC ers waren er, maar ook hun trainers en teammanagers en de looptrainer! Op naar de volgende CJC Night Out!

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.