Feestje voor de Zaagvissen

Zaagvissen

Zaagvissen febr 2014

 

Afgelopen donderdagavond was het zover.
Buiten goot het van de regen maar onze zaagvissen boften want die mochten lekker naar binnen bij de Nso Dua in de Mahusstraat . Daar staat een hele leuke ballenbak waar alle zaagvissen gelijk indoken. Ondertussen werden de ouders verwend met een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers erbij.
Toch werd het een heuse rugby training . Trainer Jurgen en Mark hadden wel wat moeite om de enthousiaste zaagvissen uit het indoor speel paleis te trekken , totdat de zaagvissen ontdekten dat er nog meer leuks op het programma stond:
Drie groepen mochten tegen elkaar gaan strijden in drie spellen: de blokkenrace , dit ging over een parcours waar je door en over van alles heen moest klimmen om de blokkenmuur zo hoog mogelijk te kunnen bouwen.
Het andere spel bestond uit het naar elkaar pasen van de ( rugby) bal en zoveel mogelijk ballen in de grote ton te kunnen gooien.
Bij het laatste spel werden er 2 kleine rugby ballen verstopt in het grote ballenbad . Door het parcour via de glijbaan mocht er naar de 2 kleine ballen gezocht worden.
Verhitte gezichtjes , want er werd echt hard gewerkt ! gelukkig stond daar de limonade klaar met een lekker spekje.
Er was zo goed gewerkt dat er een heus rugby diploma door Jurgen werd uitgereikt aan alle 11 de zaagvissen waarna het rugby feestje werd afgesloten met nog een lekker zakje chips.

Zichtbaar moe maar vooral blij vertrokken de zaagvissen met hun ouders naar huis.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.