Verslag Junioren RC The Dukes – RC The Hookers

Junioren

Zaterdag 8 februari hebben wij tegen The Dukes gespeeld. Vanwege hun 40 jarig jubileum en opening van het nieuwe clubhuis, was het erg druk en gezellig. Het was erg mooi, ook de kleedkamers. Wij waren helaas maar met 13 man, maar kregen 2 spelers van The Dukes. Het was wel heel raar en apart om op kunstgras te spelen. Voordeel wel, dat het niet was afgelast. Al snel werd de 1e try door The Dukes gemaakt, daarna gevolgd door een try van ons. The Dukes zetten goede aanvallen op en verdedigden goed, wij minder. In de de 1e helft ging het gelijk op, maar in de 2e helft hadden we nog wel wat goede aanvallen, maar zakten wij weg. Dit resulteerde in een eindstand van 46-20. Na afloop van de wedstrijd kregen we lekkere soep.
We zijn blij dat Sue ons team sinds vorige week is komen versterken. Zij speelde haar 1e wedstrijd en dat ging goed!
Loek Meershoek

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.