3 super wedstrijden gespeeld@ The Hookers place.

Colts, Cubs, Junioren

Als eerste dank voor het organiseren, een pluim voor Monique die veel energie moet stoppen om voor alles zorg te dragen, zoals teams ontvangen, wedstrijdschema maken, vrijwilligers zoeken en indelen voor de bar en keukendiensten, refs regelen en er zorg voor dragen dat er eten is voor de gasten!

Dank aan alle vrijwilligers voor het draaien van bar en keukendiensten en natuurlijk onze 3 referee’s Rein, Paul en Thijs. Jet voor de spullen voor de Lotterij. Maar ook aan de chef kok Ko en Marc, was namens onze zuider buren “verrukkelijk”. Onze gasten uit Wales waren met alles wat minder enthousiast dat was wat jammer.

Ook goed dat onze mannen zich in hebben gezet om loten te verkopen voor de loterij van de dag, dat geld komt weer ten bate van de Jeugdpot! Waar we weer hele leuke activiteiten mee kunnen bekostigen!

De wedstrijden waren van een hoog niveau, snelle acties en goed samen spel.

De eerste wedstrijd Hookers vs Wilmslow Wolves ging geleidelijk op. Scoorde het ene team waarna er weer een actie volgde van het andere team. Eindstand39-37.

De tweede wedstrijd Dendermonde vs Wilmslow Wolves een goede harde wedstrijd, waarbij het lang gelijk op ging maar, die door onze gasten uit Wales nipt werd gewonnen 17-20.

De derde en laatste wedstrijd werd een andere Dendermonde vs Hookers het ging in het begin gelijk op totdat onze mannen, die al wedstrijden in hun benen hadden zitten van een zaterdag, moe begonnen te worden, de 3 van U17 gingen ook de zware trainingen van het weekeind voelen. Dendermonde kon uitlopen naar 14-24. Geen schande voor onze mannen en vrouw ze speelde als mixteam (cubs 2de jaar , junioren en colts ) gewoon erg goed samen.

Dit geeft hoop voor de toekomst als je 13 en 14 jarige tegen over 16 jarige kan opstellen en dan ook nog eens ermee kan winnen.

Al met al een geslaagd mini toernooi met alleen de rugbysport als winnaar. Op naar 19 April!

 

 

Een aantal opmerkingen tot slot:

Als er buitenlandse wedstrijden zijn wordt er met elkaar gegeten, als je niet mee blijft eten geef dat even door! Vandaag toch weer een aantal spelers die zomaar weggaan terwijl er op hun gerekend is! Dit kost de club geld!

Een opmerking tot slot, er zijn nog steeds spelers die het nodig vinden om met nopschoen aan het bar gedeelte, het clubhuis, te betreden. Dit mag gewoon Niet Regels zijn nu Eenmaal regels, zoals je je aan de regels in het veld houdt zo ook naast het veld!

Teammanager

Ben

 

 

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.