Hookers Benjamins Plate-winnaar districtskampioenschappen!

Jeugd

Zaterdag 1 maart werd met 14 Benjamins afgereisd naar de Haagsche Rugbyclub voor de jaarlijkse districtskampioenschappen.
Het was een spannende dag want deze 14 Benjamins spelen normaal in twee verschillende teams. Vanwege de vakantie waren beiden teams niet compleet en werd er voor het eerst samen gespeeld.

De jongens speelden heel goed en sportief samen. De meest ervaren spelers gaven aanwijzingen aan de wat minder ervaren spelers en werkelijk alle spelers toonden een fantastische inzet. En dit wierp zijn vruchten af!

Er werden 5 wedstrijden gespeeld en alle wedstrijden werden gewonnen. Door de Hookers Benjamins werden in deze wedstrijden tussen de 4 en 13 tries per wedstrijd gescoord en geen enkele keer wist een tegenstander bij ons een try te scoren.

Toen na 3 wedstrijden duidelijk werd dat we goede kansen hadden om Plate-winnaar te worden stelden de jongens zelf als bijkomend doel om nul tries tegen te krijgen die dag. In de vierde wedstrijd tegen HRC3 hadden de kids het daarmee nog best moeilijk. Dit team werd tweede en speelde ook heel goed. Maar goed tackelwerk en support zorgde ook tegen dit team voor een 4-0 overwinning.

Al met al was het een heel geslaagde dag, niet alleen door de winst, maar ook door de goede sfeer! Bij deze dank aan alle Benjamins voor hun fantastische inzet!

 

En hier dan de foto’s

 

Benajmins 2

 

 

Benjamins

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.