Junioren stelen de show tijdens de NRB 7’s series in Castricum

Algemeen

De NRB 7’s Series worden gespeeld ter voorbereiding op het NK Sevens dat op 1 juni 2014 plaatsvind in Amsterdam. De eerste twee toernooien zullen functioneren als Events, waar buiten Nederlandse clubs en clusterteams uit de 15’s competitie ook invitatieteams en landenteams als België, Duitsland, Nederland Development en Nederland U18 deelnemen.

Dana Burik speelde mee in het Clusterteam “Thor 2” en speelde een goed toernooi met puike acties en een prachtige try. Helaas kon zij haar team niet naar de finaleronde tillen.

Sue van Heerde speelde met Nederland u18 en won al haar wedstrijden. In een spannende halve finale werd AAC nipt verslagen, waarna de jonge talentjes gehakt maakte van NRSV Obelix in de finale…..na 36 -0 ben ik de tel kwijtgeraakt.

 

 

 

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.