Leerlingen ISW Sweelincklaan krijgen rugbyles

Algemeen

12 leerlingen van het ISW Sweelincklaan krijgen de komende weken rugbytraining bij ons op de club. De leerlingen kunnen vanuit het zogenaamde XL programma kiezen om aan verschillende sporten mee te doen maar hebben gekozen voor rugby. Het is inmiddels het 3e jaar dat deze lessen op onze club worden gegeven en het enthousiasme om mee te doen is groot. Als eerste vinden we het natuurlijk leuk om medewerking te verlenen en onze sport te promoten, maar uiteraard proberen we hier ook nieuwe leden aan over te houden. Mocht je dus zin hebben om te helpen bij deze lessen kom dan ben je op woensdagmiddag vanaf 14:30 uur van harte welkom. Mocht je meer willen weten neem dan even contact op met Ko.

 

SAMSUNG

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.