Verslag van de Benjamins 2

Geen categorie

Zaterdag 8 maart was Benji 2 op bezoek bij RFC Gouda. Met het districtkampioenschap nog vers in het geheugen, de bingoprijzen onder de arm en de zon op onze bol leek de dag niet stuk te kunnen. Helaas liep het wat anders.
In de eerste wedstrijd tegen HRC bleek al snel dat het lang geleden was dat er in deze samenstelling gespeeld was. Veel ging mis wat niet echt hielp voor de motivatie. Het goed op elkaar ingespeelde HRC maakte daar graag gebruik van en de tries vlogen om onze oren.
De tweede wedstrijd tegen Gouda kwamen de Benji’s 2 wat meer in het spel en lukte het ook om zelf een paar tries te maken.
In de laatste wedstrijd tegen een ander team van Gouda zagen we Benji’s 2 zoals we ze kenden. Knokkend om elke meter met volledige inzet werd er goed verdedigd en ging het lang gelijk op met steeds een kleine voorsprong voor Gouda. Helaas wist Gouda in de slotfase nog een paar tries te maken waardoor we ook deze wedstrijd verloren. Qua resultaat misschien niet de mooiste prestatie maar qua teamontwikkeling zeker wel. Als de weersvooruitzichten positief blijven zodat we veel wedstrijden kunnen spelen staat de Benji’s 2 nog een leuk en opbouwend seizoen te wachten.

De trainingen zijn (beperkt) weer gestart, alle richtlijnen van het Rugby Nederland worden strict opgevolgd.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.