Verslagje van onze junioren

Op Zaterdag 8 maart speelden we een wedstrijd tegen de Oysters in Oisterwijk.  Het was een belangrijke wedstrijd, maar dat is elke competitie wedstrijd eigenlijk wel. Als we nog 1ste of 2de wilden worden, moesten we dit winnen. Helaas hadden we al eerder van de Oysters verloren.
We begonnen de wedstrijd goed, maar de tegenstander helaas ook. Het ging eigenlijk de gehele wedstrijd gelijk op. We hadden helaas maar 14 man en we waren verplicht om een volledige scrum te hebben. Daarom moesten we inkorten in de lijn en hadden we dus vaak een man te weinig in de verdediging. Halverwege de wedstrijd stonden we met een klein verschil voor.  In de 2de helft ging de strijd gewoon door zowel voor ons als voor de Oysters. Ongeveer aan het einde van de 2de helft stond het 17-17 na een mooie try doormiddel van een crosskick van Kefkef (kevin) die gevangen werd door mijn broertje (kwinten). Helaas hebben de Oysters nog één try kunnen scoren in de laatste 10 minuten. De eindstand was 24-17 voor de Oysters.