Wedstrijdverslag Benji 2 zaterdag 22 maart

Geen categorie

Na wekenlang de regio te hebben rondgereisd was het eindelijk zover. Thuis bij The Hookers! De positieve ontwikkeling binnen het team gecombineerd met het thuisvoordeel zorgde voor hoge verwachtingen bij spelers en toeschouwers. De tegenstand was echter geducht, Rotterdam, HRC en Sparta stonden op het programma. Alle drie teams waar onze Benji’s 2 de afgelopen weken weinig tegenin konden brengen. Met daarnaast nog wat geblesseerde spelers aan onze kant genoeg ingrediënten voor een spannende ochtend aan de Rondgang.
Als eerste tegenstander trad Rotterdam aan, een team met enkele grote en sterke spelers die een paar weken geleden nog weinig moeite met ons hadden. De boodschap van Pepijn was dan ook duidelijk, als er een de bal heeft gelijk drie man eraan. Die tactiek bleek uitstekend te werken. Rotterdam probeerde het wel maar kon nauwelijks een vuist maken tegen onze Benji’s. Als na een mislukte aanval de energie bij Rotterdam begon op te raken flitste een van onze Benji’s door hun verdediging om een try te maken. Lange runs werden afgewisseld door mooie passes met diverse tries als gevolg.
Daarna was HRC aan de beurt, een lastige tegenstander die met lange passes altijd veel ruimte weet te creëren. The Hookers hielden de druk er echter vol op en gaven ze weinig ruimte. Door hun spel stelselmatig te ontregelen kon onze eerste try niet lang uitblijven en dat lukte dan ook. Geweldig ook om te zien dat de kluwen spelers van voorheen de afgelopen weken is uitgegroeid in een team wat de breedte van het veld steeds meer weet te benutten. Met dit spel volgden al snel nog wat tries en wisten de Benji’s 2 ook hier de winst te pakken.
Als laatste was Sparta onze tegenstander. Met een incompleet team mochten wij twee spelers leveren om met hun mee te doen. Tijdens deze wedstrijd kwam de Spartaanse dreiging vooral van onze twee uitleners die ook nog een try voor Sparta wisten te maken. Maar onze constant presterende Benji’s waren te sterk en vertaalden het overwicht in een verdiende winst.
Al met al een geslaagde ochtend aan de Rondgang waarin ook weer werd aangetoond dat niet alleen Red Bull vleugels geeft maar aangemoedigd worden door enthousiaste en trotse fans zeker meehelpt.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.