Verkiezing van de leukste sportvereniging

Geen categorie

logo_sportvereniging_goud

 

Beste mensen van Rugbyclub ‘The Hookers’,

De 3e editie van de Verkiezing van de Leukste Sportvereniging is vandaag van start gegaan in de gemeente Rotterdam. Er kan vanaf nu gestemd worden op Rugbyclub ‘The Hookers’ via de website www.leukstesportvereniging.nl

Verkiezing en tussenstanden
Deelname aan de verkiezing kan Rugbyclub ‘The Hookers’ veel positieve publiciteit opleveren en geeft leden de kans hun waardering uit te spreken over hun favoriete sportvereniging. Er worden regelmatig tussenstanden gepubliceerd, waarvan u automatisch op de hoogte wordt gehouden. Het laatste nieuws rondom de verkiezing leest u op de nieuwspagina.

Dus… log allemaal in op bovengenoemde site en stem op ons cluppie !!!

Alvast bedankt
Yvonne de Water

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.