Westrijdverslag Benji’s 2 zaterdag 5 april

Geen categorie

Wederom waren we te gast bij HRC, de thuisploeg had zelf geen team voor ons klaarstaan zodat alleen Rotterdam en Sparta op het programma stonden.

Als leuke verassing had HRC gratis aardappels voor ons geregeld, we moesten ze alleen zelf uit het speelveld trekken. Weinig gras te zien dus maar in elk geval een mooie voorbereiding op de komende Beachrugby toernooien.
Rotterdam trad aan met opvallend veel grote en sterke spelers waaruit duidelijk werd dat het geen gemakkelijke partij zou worden. Waar we de afgelopen wedstrijden aanvallend en verdedigend sterk spelende Benji’s zagen stond de tackel deze keer niet in ieders taakomschrijving. Ondanks enkele mooie tries aan onze kant wist Rotterdam hierdoor toch makkelijk door te breken en de winst naar zich toe te trekken in een verder redelijk gelijk opgaande partij.
Ook in het team van Sparta zal veel kracht. Als een maul ontstond dook het hele team van Sparta erin waardoor we steeds naar achteren gedrongen werden. De Spartanen hadden echter een voorliefde voor het midden van het veld. Omdat The Hookers constant de lijn in stand hielden wisten ze keer op keer de Spartaanse hoeken te vinden en tries te scoren. Met maar 1 wissel beschikbaar en veel blessures aan onze kant voerde Sparta de druk verder op maar onze voorsprong was ruim genoeg om de winst te pakken.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.