Hookers/RRC derde op de NK 7’s

Cubs

Na de goed doorlopen voorronde voor het NK 7 a side, een rugbyspel dat men speelt met 7 tegen 7 spelers op dat enorme rugbyveld, 2de in de poule fase achter het sterkere HRC.
Om vervolgens een week later op het NK 7’S te mogen acteren in een zware poule met the Dukes, Gooidocs en Castricum RC. waarin the Hookers/RRC combi als 2de te eindigen na 2x winst en een verlies tegen de uiteindelijke Landskampioen 7’s Castricum RC.
The Hookers/RRC moesten in de kwart finale tegen Diok, die het sterkst waren in hun poule fase en voor de Haagse HRC eindigde.
Onze mannen moesten zich hiervoor dus extra zien te motiveren om er een winst uit te kunnen halen.
Dat hebben ze gedaan en hoe, door de huidige landkampioen en de gedoodverfde favoriet te verslaan, met hun erg gedreven spel, hun vele harde tackels en hun goed uitgespeelde aanvallen konden onze mannen overwinnen.
Deze overwinning schudde het gehele toernooi door elkaar.
Vervolgens moe gestreden en weer opgelapt tegen BSN, altijd een geduchte tegenstander, door meerdere eigen fouten konden we deze wedstrijd niet winnen, na een nipt verlies werd de troostfinale het enige waar voor nog gestreden moest worden.
Daarin gingen onze mannen nog een keer vol aan de bak tegen het Amstelveense ARC en werd een ruime overwinning het feit dat wij terecht 3de werden op het NK 7’s te Amsterdam.
Proficiat mannen, op naar het volgende seizoen.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.