Brandingsurfen met de Mini’s

Mini's

Het beachtoernooi is tevens de afsluiting van het seizoen voor de Jeugd. Toch hebben de mini’s  het seizoen op een iets andere wijze afgesloten. Namelijk met een les brandingsurfen bij ‘de surfschool’ op ons strand. Op donderdag 03 juli  omstreeks 17:00 uur verzamelde nagenoeg het gehele team zich bij de surfschool waar voor iedereen een wetsuit en een surfplank was. Na een korte introductie op het ‘droge’ kozen de dames en heren onder leiding van instructeur Perry en onze eigen Loek Meershoek het ruime sop. Er waren niet heel veel golven maar ruim voldoende om te leren surfen. Al snel stonden de eerste op de plank als een echte surfdude.  Het is wel weer heel iets anders dan rugby op het strand………………

Na ruim een uur vallen en opstaan ging iedereen naar boven waar ze werden getrakteerd op patat en wat te drinken bij de Globetrotter.  Door het mooie weer kon je haast geen mooiere afsluiting van het seizoen krijgen.

We hopen iedereen volgend seizoen weer  in goede gezondheid weer te zien en wensen jullie een hele fijne vakantie.

Groeten van Paul, Dirk en Ko

 

PS er zijn heel veel foto’s gemaakt we willen ze graag publiceren dus stuur ze naar info@thehookers.nl

 

 

Surfen

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.