Competitie CJC 2014-2015 gepubliceerd

Jeugd

 

De Nederlandse Rugbybond heeft op de competitiesite de competitie voor seizoen 2014-2015 voor Cubs, Junioren en Cubs gepubliceerd. De opzet is op een uitzondering na conform de voorstel wijziging jeugdcompetities van juli 2014. Dit voorstel wijkt op verschillende punten af van de competitieopzet voor de CJC-competities beschreven in het VWW Jeugd 2014-2015. In de week van 11 augustus 2014 zal de competitieleider daarom een besluit publiceren waarin de wijzigingen ten opzichte van het VWW Jeugd 2014-2015 beschreven en gemotiveerd worden. Daarnaast zal in dit besluit een revisie worden opgenomen van de opzet van de Juniorencompetitie ten opzicht van het voorstel van juli. Dit is noodzakelijk, omdat door het samengaan van enkele teams in deze competitie het aantal Platepoules van vier naar drie is teruggebracht. Dit heeft uiteraard gevolgen voor het verloop van de Juniorencompetitie na de eerste fase.

We zullen zsm de data’s toevoegen aan de agenda op onze site.

 

 

Colts: hier

Junioren: hier (nog geen indeling bekend)

Cubs: hier

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.