Dag des oprichting nadert!!!

Algemeen

In het weekend van zaterdag 13 en zondag 14 september is er een hoogtepunt in de clubhistorie want in verband met het jubileum dit jaar spelen alle teams , zowel senioren als jeugd, thuis. Dat gaat een feestelijk weekend worden waarin we kunnen laten zien waartoe The Hookers in staat is. Ook voor wat betreft organisatie en ……daar hebben we jullie bij nodig, het tweede en de colts en de dames op zondag en de cubs en junioren op zaterdag hebben een scheidsrechter nodig, dus……vraag ik iedereen die in staat is deze wedstrijden te leiden zich aan te melden, je kan dat bij mij doen vandeweteringnico@gmail.com of 06 22246938. Denk nou niet..er zijn genoeg anderen om het te doen maar meld je aan!!! Het is tenslotte veel lekkerder feesten als je ervoor bezig bent geweest voor je club!

Programma Zaterdag:

11:00 uur Cubs,

12:00 uur Junioren

!5:00 uur Hookers I

Programma Zondag:

11:00 uur Colts

13:00 uur Dames

15:00 uur Hookers II

 

Hier is het allemaal begonnen. Wie weet wie dat jongetje is op de voorgrond? :)

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.