Nieuwe PR dame

Bestuur

Beste leden en vrienden van The Hookers,

Verheugd zijn we mede te kunnen delen dat Naomi Hut de taken van Public Relations (PR) van Rugbyclub The Hookers op zich wil nemen. Naomi is zelf sinds vorig seizoen speelster in het damesteam en zal dit jaar deel gaan nemen in de competitie. Naomi is zelf naast haar baan ook fotograaf en wil graag met haar kennis en het bestaande netwerk binnen The Hookers de club goed en frequent neer gaan zetten in de media. Naomi neemt het stokje over van Yvonne de Water die tevens voorzitter is van de jubileumcommissie nu wat wordt verlicht van taken maar op de achtergrond wel actief blijf voor advies en kennis.

Naomi wil met haar energie en het enthousiasme over onze sport- en clubsfeer, Rugbyclub The Hookers in de media frequent neerzetten. Tevens gaat ze werken om onze internetsite een meer centrale rol te laten spelen in de communicatie. Ze zal hierbij samenwerken met Leo Verdonk. Hierbij gaat het niet alleen om het up to date houden van komende wedstrijden en activiteiten maar intern nieuws afkomstig van leden (wedstrijdverslagen, verslagen van activiteiten, etc) een meer prominente rol spelen.

We wensen Naomi vanuit club en bestuur heel veel succes maar ook plezier toe.

Haar nieuwe mailadres is: pr@thehookers.nl
Met ovale groet,

Het bestuur

 

b5906e_4bfeec73387791e9058e3f2bdc9bba84.jpg_srz_230_97_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

 

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.