Feestdag voor de jeugdige rugbyspelers

Geen categorie

Dit jaar bestaat rugbyclub The Hookers 40 jaar. Het hele jaar door zijn er al verschillende feestelijke activiteiten geweest. Dit weekend was het de beurt aan de jeugd voor een feestelijke dag. De gehele jeugd, van Zaagvis tot en met Colt ( 4 t/m 18 jaar) waren uitgenodigd op de club.

De Zaagvisjes, Mini’s, Turven en Benjamins werden verrast met leuke activiteiten waarbij samenwerking en plezier voor opstonden. Zo konden de kinderen tot 12 jaar onder andere schieten met een reuze katapult en zich door een touwenparcours heen worstelen.

De oudere rugbyspelers mochten ook een touwenparcours aandoen maar dan wel boven de bosvijver in de Hoekse Bosjes. Uiteraard viel er zo nu en dan iemand in het water, wat voor veel hilariteit zorgde. Op een vlot droog over varen was ook nog een hele uitdaging voor de heren en de dames.

Mede dankzij het heerlijke weer, vele helpende handen, de vrolijke kinderen en 2sur5 kan dit 40 jarige jubileums feest als goed geslaagd de geschiedenis in.

jublieumjeugd_4873

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.