Wedstrijdverslag Colts Combinatie West – Haarlem Colts

Colts

Colts Combinatie West (Hookers/Delft/DIOK/Gouda/WRCH) – Haarlem
Zondag 14 september om 13.00 uur was de kick-off tegen Haarlem. De eerste ontmoeting en wedstrijd met onze clusterpartners. Vanwege de late besluitvorming van dit cluster en de afstand, was het niet mogelijk om eerder met elkaar te trainen. Onder leiding van onze rotsen in de branding, Simon en Piet, werd de opstelling gemaakt en na een korte kennismaking, teamfoto en warming up stond het nieuwe cluster team, overigens zonder WRCH, in Hookers shirt op het veld. In het vorige seizoen waren onze jongens overruled door een sterk Haarlem, maar dat was deze keer niet het geval. Ze boden goed weerstand en er werd flink verdedigd. De spanning was voelbaar en toen Pim een run maakte en een try maakte, heerste euforie. Ondanks een loeirechte conversie van Kevin, kwam de bal helaas niet door de palen. Daarna volgde een try van Haarlem en uiteindelijk was Haarlem toch sterker, wat resulteerde in een einduitslag van 24-5. Er werd hard gespeeld en helaas twee blessures aan onze kant. Jamy had weer last van zijn oude blessure en Chris van DIOK aan zijn arm, waarvoor hij naar het ziekenhuis moest.
Heel knap van dit team om zo’n wedstrijd te spelen, dat biedt perspectief. Volgende week spelen we in Delft tegen de Pickwick Players/Dragons.

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.