Bedankje aan alle vrijwilligers van gisteravond tijdens de wedstrijden van onze Junioren en Colts tegen de Royal Latin School!

Algemeen

Hierbij wil ik de barcommissie bedanken voor het heerlijke eten, elke keer weer een hele klus om voor zoveel mensen te koken!

Alle vrijwilligers die bardienst hebben gedraaid en hebben mee geholpen bij het uitserveren van de maaltijden!

De Mini mannen en vrouwen voor de verkoop van de lotjes voor de Loterij, waarvan de opbrengst naar de Jeugd tour gaat! Super jullie zijn Kanjers!

De refs Thijs en Gert, zonder jullie kan er niet worden gespeeld! Super dat we steeds weer op jullie kunnen rekenen,  jammer dat we steeds op dezelfde mensen moeten bouwen als het aankomt op refree. Hopelijk zijn er in de toekomst meer mensen die willen gaan fluiten! Want dat is echt nodig!

De teammanagers en trainers die er voor zorgen dat de mannen en vrouwen weer op tijd en fit op het veld staan! En de Lines man niet te vergeten, onze Piet!

Alle sponsoren voor de kado’s van de Loterij, geweldig zo kan al het geld gewoon naar de Jeugd Tour!

Zonder al deze mensen in het draaien van zo’n avond niet mogelijk, Super dat het ons toch steeds weer lukt! We kunnen trots zijn op onze Club! We geven weer een visite kaartje af en de teammanagers van het Engelse team vond het allemaal goed geregeld!

Op naar de volgende wedstrijd!

 

Monique

Buza Jeugd

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.