Colts Combinatie West vs Gooidogs/Pink Panthers/URC

5 oktober 2014,

Vandaag speelde wij als West combinatie tegen Gooidogs/Pink Panthers/URC,

Wij begonnen de wedstrijd goed en na enkele minuten stonden we al voor met een prachtige try van Justin (speler van Delft). Nadat Kevin de conversie ook nog eens raak schoot, werd dit beloond met een stand van 0-7. Al snel volgde door goed spel een try van Tristan en Damien. In de laatste actie van de eerste helft werd er helaas een try gemaakt door de tegenstander. Dit bracht de ruststand op 7-24.

In de tweede helft hebben we veel gewisseld omdat we met een groot aantal spelers zijn. Toen het spel weer begon, werden er al snel 3 trys gemaakt, 2 van de tegenstander en een van Kevin. De stand was nu 17-29. In de tweede helft was het spel van Gooidogs/Pink Panthers/URC beter geworden en dat was nadelig voor ons, maar leuk voor het spel. Om de wedstrijd af te sluiten werden er nog twee trys gemaakt door onze eigen speler Don en eenmaal door de tegenstander. Dit bracht de eindstand op 22-34.

Nadat de wedstrijd was afgelopen, werd het nog even heel gezellig in de kleedkamer. Er hebben zich bijzondere en aparte dingen afgespeeld, maar ben er van overtuigd dat deze ervaring voor ons allen goed is geweest.