Verslag Junioren en Colts tegen Royal Latin School

Colts, Junioren

Afgelopen dinsdag speelden wij tegen Royal Latin school.  Zoals tegen elk Engels team dat hierheen komt, gaan we de wedstrijd in met een beetje extra agressie. Dat was dit keer ook het geval.  Er werd in de beginfase gelijk goed druk gezet wat resulteerde in een paar goede harde tackles. Over het algemeen stond de verdediging goed bij ons, maar toch was er een moment van verzwakking waaruit zij gelijk de eerste try scoorden. De rest van de wedstrijd was voornamelijk verdedigen en korte momenten van balbezit waar we te weinig gebruik van hebben gemaakt. Zij straften onze fouten goed af maar wat de uitslag ook laat zien, is dat we goed gestreden hebben en we het hen niet makkelijk hebben gemaakt. De precieze uitslag weet ik niet maar het was ongeveer 4 tries tegen 0 tries. Al met al een leerzame wedstrijd voor ons. Iedereen heeft van de wedstrijd genoten

Een goede wedstrijd om ervaring op te doen. 

 

 

Kevin

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.