Vanuit het bestuur.

Algemeen

Beste leden,

 

Afgelopen woensdag 29 oktober jl. is ons het verschrikkelijke nieuws bekend geworden dat Jan Weerman op 59 jarige leeftijd is overleden. Ongeloof, maar ook woorden schieten ons tekort voor het verlies van onze Jan.

Omdat Jan tijdens het werk is overleden, zijn er procedures met betrekking tot autopsie en is het op dit moment nog niet bekend hoe een en ander gaat verlopen. Als club houden we direct contact met familie hierover. Zodra we meer weten hierover maken we dit bekend.

Voor steunbetuiging aan de familie en nabestaanden in deze zeer zware periode is het uiteraard altijd mogelijk een kaart te sturen of anderzijds medeleven te betuigen. De familie heeft wel de wens zo min mogelijk telefonisch contact in deze. De kaarten kunnen worden gestuurd:

Fam Weerman

Schelpweg 36

3151 VH

Hoek van Holland

 

Namens Rugbyclub The Hookers wensen we Marianne, Tim & Natalie, Bob & Nathalie, Jo-Ann en familie heel erg veel sterkte toe in deze moeilijke en zware periode.

 

Het bestuur

info@thehookers.nl

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.