Verslag wedstrijd Colts Comb West – RFC Haarlem

Colts

Afgelopen zondag 23 november speelden wij een wedstrijd tegen Haarlem. Eerder dit seizoen hadden we net aan verloren dus we verwachten een zware wedstrijd. Gelijk vanaf het begin speelden wij erg aanvallend en Kwinten maakte in de eerste paar minuten gelijk een try. Direct daarna kwam Pim met de volgende en de score liep snel op. Toen Haarlem een try scoorde hadden we even een terugslag, maar dit loste we gelukkig snel op. We speelden verdedigend erg goed en we lieten de tegenstanders weinig meters maken. Het laatste kwartier gaven zoal wij als Haarlem alles en werd het nog even wat agressiever. Het was een mooie wedstrijd met een eindscore van 80-10.

Camiel Poortman

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.