Wedstrijdverslag Colt Comb West – Dendermonde

Colts

Wij speelden zondag 2 november tegen Dendermonde. Wij hebben al een keer eerder tegen deze club gespeeld en  hadden toen verloren. Dat hebben we nu recht gezet met een winst in België. Wij hielden onze verdediging heel goed dicht en zetten goed druk. Redelijk snel maakten wij een voorsprong door een penalty kick die ook snel werd gevolgd door een try met conversie. Later maakte Dendermonde nog een try door kleine foutjes van ons. In de tweede helft werd er nog een penalty kick geraakt en een try door ons gescoord waardoor de eindstand 18-7 werd. Het was een gave wedstrijd met heel grote combinatie van verschillende teams uit ons cluster. Ook de junioren hebben ons geholpen en konden het heel goed bij houden.  nog een extra hoeks tintje aan de wedstrijd was de ref. “onze” Belgische kiwi Nick!

En natuurlijk aan het eind van de wedstrijd nog een klein pilske in België want daar mag het nog!

 

Don

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.