Movember 2014

Algemeen, Geen categorie

De Movember maand is voorbij, de snorren zijn verdwenen en Rugbyclub The Hookers kan terug kijken op een geslaagde jaarlijks Movember veiling. Dit keer in een iets ander jasje maar zeker niet minder gezellig. Voorafgaand aan de veiling is er met een kleine groep sponsoren, leden van de sponsorcommissie en bestuur naar de wedstrijd van The Hookers 1 gekeken. Op deze manier heeft de club kennis kunnen maken met hun sponsoren en andersom. Ook werd de nieuwe sponsor gepresenteerd. Seton Kapers zal de mannen van The Hookers 2 voorzien van nieuwe shirts. Dit feestelijke moment mocht natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en met de aanwezigheid van het gehele team en trainers is het partnerschap ondertekend en zijn Jeroen Gelderblom en Marjolein Schoonhoven welkom geheten bij de club.

Na een zware keuring en lang overleg van het damesteam is de snor van meneer Derek Place uitgeroepen tot de mooiste snor van 2014 en mocht hij gelijk door naar de scheer stoel van Jeroen om de mooie snor weg te halen. Andere snorren zijn geveild en voor een mooi bedrag weg geschoren.

De veiling bestond dit jaar uit een paar bijzondere originele The Hookers items. Een trui uit 1980, wat er nog als nieuw uitzag, en een originele Old Suckers tour tas uit 1990 hebben het totaal bedrag fors omhoog gehaald.

Het totale bedrag van de Movember veiling 2014 is 2500 euro. Dit gehele bedrag zal gedoneerd worden aan de Movember Foundation.

Foto’s zijn gemaakt door Joyce Huis fotografie

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.