Sinterklaas en zijn pieten op bezoek.

Benjamins, Turven, Zaagvissen

donderdag 27 november

Geheel onverwacht stond daar ineens Sinterklaas met 3 pieten in het clubhuis van RC The Hookers. Laat het nou net zo zijn dat er alleen maar stoere rugbyspelers en speelsters van de Turven, Benajmin en Zaagvisjes aanwezig waren. Dat had de Sint wel heel goed gepland. De Sint en zijn enthousiaste pieten verraste de kinderen met cadeautjes, chocolade en veel snoep. De kinderen moesten natuurlijk wel hard en luidkeels zingen, zeker omdat ook nog Kars en Quint jarig waren. Dubbel feest! Maar dat werd wel verstoort door de Tackle Sint. Na een achtervolging door alle kinderen is de Tackle Sint te grazen genomen en kon iedereen tevreden naar huis toe.

Namens de organisatie bedanken wij Sinterklaas en de enthousiaste pieten voor hun bijdrage aan deze geslaagde avond. Dit alles konden natuurlijk niet waar gemaakt worden zonder de hulp van Carla, Piet, mensen van de bardienst, alle trainer en teamsmanagers en alle vrijwilligers. Niet te vergeten het sinterklaas dreamteam: Dyanne,Monique,Deet,Cindy en Jeannette.

De foto’s van het geslaagde Sinterklaasfeest van de jeugd van RC The Hookers, zijn te bestellen via de facebook link van www.marceldehoog.photography. Marcel, hartelijk dank voor alle inzet hiervoor en je royale gebaar naar de jeugd toe.

Ovale groet,

Sharon Janse

 

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.