Update Jeugdtour.

Geen categorie

Hallo rugby vrienden!

Hier een update van de Jeugdtour begin mei naar de UK.

Er wordt zowel voor als achter de schermen druk gewerkt aan de voorbereiding van de Tour. Het is goed om te zien dat iedereen, en zeker de spelers zelf, bezig zijn met allerlei acties om de kosten rond te krijgen voor deze unieke trip. Samen staan we sterk!
Het loopt de eerste weken goed met het inleveren van lege flessen en deze worden in ploegjes bij de juiste winkels in geleverd. Maar blijf ze meenemen naar de club, de oranje containers staan er niet voor niets.

Tijdens de thuiswedstrijden van de TBM is er al allerlei lekkers gebakken om op deze dagen te verkopen en met nog een aantal van deze dagen in het vooruitzicht, is dat ook weer een mooi bedrag.
Ook tijdens het JVB toernooi is er met de poffertjes en broodjes ham een flink bedrag opgehaald. Met nog een Bondsdag voor de boeg willen we daar ook flink uitpakken.

Hier een overzicht van de acties die tot nu toe bekend zijn:

De Benjamins zijn gestart met de verkoop van Valentijns boeketten en zullen ook met thuiswedstrijden van ons eerste team de bestelling graag op nemen en deze dan op Valentijnsdag aan uw al dan niet geheime liefde te bezorgen. De boeketten kosten € 7,50 per stuk, dit is exclusief bezorgkosten. Bezorgen in Hoek van Holland, het Westland en Maassluis kost € 2,50 extra. Wat is er niet leuker dan een Benjamin een boeket laten bezorgen. Mocht u liever zelf het boeket aan uw geliefde geven, dan is er de mogelijkheid het boeket op te halen op de club op vrijdag 13 februari van 19.00 tot 20.00 uur en op zaterdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur. De betaling dient bij bestelling te worden voldaan.

De Cubs zijn met de voorbereiding begonnen van een verjaardagskalender met daar op alle teams van onze rugbyclub, deze is al te bestellen bij één van de spelers van de Cubs voor € 4,95.

De Mini’s zijn nog druk bezig om de juiste actie te gaan doen en hebben een hoop ideeën aangegeven die nu op de rit worden gezet. Ook was er een speelster en speler die de week opbrengst van hun krantenwijk wilde doneren, wat een mooi gebaar is, echt stoer!!!!

De Junioren gaan morgen, zaterdag 24 januari op de club erwtensoep verkopen, met deze kou gaat dat er altijd wel in. Tijdens de wedstrijden vanaf de middag ( Rule, The Hookers, erwtensoep met worst), maar natuurlijk alleen als de wedstrijden doorgaan.

De Colts zijn ook nog druk bezig met een ludieke actie om als oudste groep ook hun steentje bij te dragen.

Achter de schermen wordt er ook nog druk gewerkt om onze Turven ook een leuke Tour te bezorgen, nader informatie volgt daarover.

Er wordt nog druk gewerkt aan een tourboekje met alle info van de Tour en deelnemers.

Langs deze weg willen we de barcommissie alvast bedanken voor de medewerking met de diverse acties, de dames van ons winkeltje met hun gulle gift afgelopen week en allen die op wat voor manier dan ook mee werken om de Tour te doen slagen.
En natuurlijk de tot nu al diverse sponsoren zowel groot als klein.
We houden u / jullie op de hoogte.
Ovale groet,

De tourcommissie

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.