CJC night Out van RC The Hookers

Colts, Cubs, Jeugd, Junioren

CJC night Out van RC The Hookers

Zaterdag 31 Januari om 18.45 uur verzamelde de Cubs, Junioren en Colts, dit zijn de Jeugdleden in de leeftijd van 12 tot 18 jaar van RC The Hookers, zich bij vd Ende Racing Inn in Poeldijk. Om daar hun jaarlijkse CJC Night Out te beleven. Deze avond stond in het teken van gezellig samen zijn, lekker eten en het uitreiken van diverse Awards.

Na het welkoms woordje en een bedankwoordje aan bedrijfsleider Harry Groos, voor de gastvrijheid en de gedeeltelijke sponsoring van deze avond. Werd het tijd  om te laten horen dat de rugbyers binnen waren en werd er begonnen met ons clublied. Nou daar kunnen ze beter nog even op oefenen voor dat ze op toer gaan. Hierna werden de eerste Awards uitgereikt te beginnen met de CJC ballen. Teammanagers Ruud v/d Ploeg voor de Cubs, Ben vd Reek voor de Junioren en Mavis Meershoek voor de Colts reikte de Awards uit en hielden daar een leuk praatje bij..

CJC ballen  Cubs: Danny van Reijn, Junioren: Lorraine Voorbach, Colts: Colts Team

Hierna was het tijd voor de Team Management Trofee . De Team management trofee word gegeven aan de beste trainer, manager of ander management teamlid ( hier valt ook BUZA en CJC activiteiten onder), gekozen door de CJCers.

Dit jaar is Mavis Meershoek Teammanager van de Colts verkozen, zij ontving de trofee uit handen van Monique Theunissen. Mavis heeft dit jaar te maken met 5 cluster teams en dat is heel veel werk, dus ze heeft deze award dik verdiend.

Hierna werd de CJC kei uitgereikt. De CJC kei staat voor support. Dit kan een ouder, broer of zus zijn die veel voor het team en/of de club betekend.

Voor deze avond had Monique Ron Groeneweg uitgenodigd, hij dacht voor de gezelligheid, echter was dit een valstrik, want zij had Piet Lensen gevraagd of hij de CJC Kei wilde uitreiken aan Ron. Wat zij echter niet wisten was dat zij beide die Award kregen. Ron nog voor het jaar 2014 en Piet voor het jaar 2015. Dus dit was best hilarisch en beide waren overrompeld. Ron hield nog even een dank woordje waarin hij vertelde wanneer hij bij de club was gekomen en dat hij de jeugdafdeling toen nieuw leven heeft ingeblazen. Waar wij hem nog steeds dankbaar voor zijn.

Aan lange tafels, zaten de teams gezellig bij elkaar, en luisterde naar alles wat er werd verteld en konden lezen op de mooie powerpoint gemaakt door Ben.

Bijna iedereen had zich aan de dresscode gehouden, een witte blouse of een wit t-shirt, dit was een mooi gezicht. Voor degene die zich hier niet aangehouden had werden uitgeroepen tot Dick of the Evening en mochten de rest van de avond doorbrengen met een rode clowns neus op.

Van al dat luisteren krijg je honger, het buffet stond gelukkig klaar en er kon gegeten worden met keuze uit: hamburger, saté, sparerib dit alles met patat, stokbrood en heerlijke salades. Er was meer dan genoeg en de meeste vulde hun bordje dan ook wel 2x.

Als verrassing van de avond mocht de Jeugd allemaal Teamgames doen; Gladiator Fight, Sumo Worstelen, Bungee Run, Bungee Soccer en Lasser Gamen. Bij aankomst had iedereen een kleur gekregen en die kleur hoorde bij het team waar je was ingedeeld. Bewust was er voor gekozen om van elke categorie jongens en meiden in een team te doen. Ze hadden echt heel veel plezier en het was voor iedereen super leuk. Gelukkig was ook hier een bar dus tussen door konden ze lekker wat gaan drinken.

Na deze spelletjes ronde volgende er nog de uitreiking van:

Rugbyer with Talent, de meest talent volle speler op dit moment.

Voor de Cubs is dat Siebe de Voogd geworden. Voor de Junioren; Carsten de Jong en bij de Colts; Don Burik.

Players of the Team , de spelers die zich in het veld het meest inzetten voor het team:

Voor de Cubs zijn dat Niels van de Ploeg en Mike Scholtes geworden. Bij de Junioren; Lorenzo Groos en Jesper Huis en bij de Colts; Kevin Lenssen en Kwinten Roeleveld.

Upcoming Player, de speler die zich de laatste periode het meest heeft ontwikkeld qua spel.

Voor de Cubs; Dairon v/d Splinter, de Junioren: Gina Ibeawuchi, en bij de Colts: Rory van Riet

Zij ontvingen allemaal de Awards uit handen van hun teammanager met daarbij mooie woorden.

Aangezien de Colts graag de aandacht wilde, mochten zij onder leiding van Bob v/d Burg het Hookers lied nog een keer laten horen. En eerlijk is eerlijk dat klonk al stukken beter!

Daarna was het tijd voor een speciale Award Hookers Select Item, voor iemand die dit seizoen iets bijzonders heeft gedaan. Dit jaar was het Khalid Roelofsen, hij heeft actie gevoerd voor Serious Request, waar hij een mooi bedrag voor heeft opgehaald. Maar het meest bijzondere is dat hij dat zelf is gaan brengen op de fiets van ’s Gravenzande naar Haarlem. En dat met keiharde wind, lees storm! Deze jongen is echt van Ijzer en Beton.

Er werd nog wel even door Ruud verteld dat Rugby een teamsport is en dat iedereen belangrijk is. En dat iedereen eigenlijk een Award verdiend. Teven werd onze Clusterpartner WRCH naar voren geroepen, Ruud zei terecht kijk eens hoeveel lege stoelen er nu zijn, die zou je ook in het veld hebben als hun er niet zouden zijn.Dus een groot applaus voor onze Cluster partner WRCH.

Als je nog niet in het bezit was van een Award en je wilde er toch 1 winnen dan kan je altijd nog meedoen met onze Talenten Jacht. Dit jaar hadden we Vincent met een dansact,  Bo die vertoonde zijn zangkunsten, Camiel onze acrobaat met een Salto Mortale achteruit. En last but not least De Bie de trainer van de Cubs die met Eddy van WRCH lieten zien dat ze heel goed  konden hakken (is een dansstijl). Het publiek kon doormiddel van klappen laten weten wie de Hooker got Talent Award verdiende. Dit gedeelte van de avond was heel erg leuk en er werd ook veel gelachen. Want ja dat is wel even iets anders dan deze jongens een potje Rugby te zien spelen of je trainer te zien op de trainingsavond. Iedereen had enorm zijn best gedaan, maar De Bie en Eddy gingen er met de Award vandoor.

En als laatste The Hookers Players Cup, een overall beste speler binnen de CJC, valt op door zijn of haar spel, sturing, motivatie,inzet en inzicht, uiteindelijk de betere speler op dit moment. Hiervoor waren genomineerd voor de Cubs: Manau Stock, voor de Junioren: Maas van der Reek en voor de Colts: Marijn Huis. De andere Jeugdleden konden zelf  bepalen, wie het zou worden, door te stemmen. Uiteindelijk hadden Maas en Marijn de meeste stemmen en evenveel, dus zij komen beide met hun naam op de Award te staan. Dit was een mooie afronding van  een hele leuke, gezellige avond!

Super dat vd Ende Racing Inn de games heeft willen sponsoren. Mede dankzij hun heeft de Jeugd van RC the Hookers een Top Avond gehad die zij niet snel zullen vergeten!

CJC activiteiten

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.