De verjaardagskalender en stamppotten

Algemeen

Beste allemaal,

Vorige week was het een drukte van belang op de club. Er werden van alle teams foto’s gemaakt voor de verjaardagskalender van The Hookers. Een actie van de Cubs voor de tour naar Brighton.

Mede dankzij de sponsoring van Marcel de Hoog (fotografie) en Allround Reclame (vormgeving en druk) en de medewerking van Marcel Kooiman (beeldbewerking) is het resultaat van de kalender fantastisch geworden!!!

Vanaf morgen hangen er posters in het clubhuis met een indruk van de kalender. De kalender is een limited edition, dus wees er snel bij. U kunt deze kalender wel alvast vooruit bestellen via jeugdtour2015@thehookers.nl. Betaling bij levering.

Op de TBM-Bondsdag (7 maart) op onze club is deze kalender te bewonderen. De kalender kost € 7,50 per stuk.

Dan willen we jullie aandacht ook nog vestigen op het volgende:

Volgend weekend (28 februari en 1 maart) worden er weer 6 Nations wedstrijden gespeeld. Deze zijn dan ook in heb clubhuis te bekijken. Zaterdag de 28ste hebben Hookers I en II een ludieke actie bedacht ter sponsoring van de jeugdtour.

Wat wil je nog meer? En een leuke wedstrijd kijken in het clubhuis samen met de mannen van het eerste, tweede en vele andere mensen en ook nog eens voor maar € 5,00 per persoon héééééérlijke stamppotten eten! Inschrijven kan via onze site of via reintjemos@hotmail.com. Aanvang: 18.00 uur.

Zo’n kans laat je toch niet voorbij gaan?

Met vriendelijke groeten, namens de jeugdtourcommissie,

Ingrid van der Ploeg

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.