RC The Hookers Colts Team helemaal los voor de Wollebrand Cross

Colts

Rc The Hookers Colts Team helemaal los voor de Wollebrand Cross

Zaterdag 31 januari jl. hebben de colts, ons 17-18 jarig jeugdteam, meegedaan aan de 15e en tevens laatste editie van de Wollebrand Cross.

Goed herkenbaar in Hookers tenue en vlag, namen onze jongens van ijzer en beton deel aan de Rabobank Funloop van 3,2 km met de beruchte ‘glibberberg’. Door de weersomstandigheden was het een heuse mudrace. Ze hebben uiteindelijk 6,4 gelopen!

Het doel van de Wollebrand Cross is om gezamenlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Het idee van onze Colts om mee te doen is ontstaan omdat de gehele jeugd, m.u.v. de allerjongste, begin mei op tour naar Brighton in Engeland gaan en ieder team zijn steentje moet bijdragen om geld in te zamelen voor deze tour. Het idee was om dit te koppelen aan een ludieke actie waar sportiviteit en teamspirit voorop staan. De mannen hebben zelf het inschrijfgeld geregeld en nog een bijdrage voor de tour. Om de mannen een hart onder de riem te steken, heeft een aantal sponsors de colts beloond met een kleine extra bijdrage voor deze actie, waarvoor onze dank. Totale opbrengst voor de tour bedraagt € 370,–

Koud maar voldaan kijken zij en de leiding terug op een sportieve middag met als doel de Wollebrand Cross steunen en geld inzamelen voor de tour naar Engeland. Super gedaan mannen!

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.