Jeugdtour update

Jeugd


Hallo rugby vrienden,

Hier weer even een update vanuit de toercommissie:
Nadat de Colts de eigen actie waren begonnen door mee te lopen met de Wollebrandcross en daar voor het goede doel en de Tour een mooi bedrag op te halen, hebben zij als oudste jeugd de kick off gegeven voor de rest voor de jeugd.
De Benjamins dachten dit zou mooi zijn als we dit kunnen evenaren en afgelopen donderdag was het clubhuis omgetoverd tot een heuse bloemenkraam.
De bestellijsten werden goed afgewerkt en de inkomsten geteld en toen was het voor hen super om te horen dat zijn het dubbele hebben opgehaald. Echt een top prestatie.
Ook was er afgelopen week van alles aan de hand zowel op het veld als in het clubhuis. Improviseren met de koffietafel in de gang zijn de foto's van alle teams van onze club gemaakt voor de kalender.
De goede opkomst van de spelers(ster) van het eerste, tweede, dames, old suikers en natuurlijk alle jeugd was groot. En is het nu al uitkijken naar de Cubs verjaardagskalender die met de Bondsdag op 7 maart ook te koop is.
Met alle acties gaat het de goede kant op met de begroting voor de Tour. Wel is er al heel voorzichtig gesproken met bestuur dat alle gelden (mocht er geld over zijn) ten goede komen aan de jeugd of een volgende jeugdtour over een aantal jaar.
En dat is goed om te weten.
Ook de junioren zijn met de erwtensoepverkoop begonnen en er kan vanaf deze week bij spelers naar gevraagd/besteld worden.
De mini's sluiten de acties af rond de Pasen. Info volgt hier later over.
Er wordt volop gewerkt aan het tourboekje. Dit boekje willen een aantal weken voor de Tour klaar willen hebben. Hierin komt o.a. info over van het Twickenham Stadion, RC Brighton, praktische zaken, spelers en begeleiding.

Het is goed om te weten dat er vanuit verschillende hoeken te horen is dat iedereen erg enthousiast is.

EN NIET VERGETEN: DE LEGE FLESSENACTIE LOOPT NOG STEEDS, DUS BLIJF JE LEGE FLESSEN MEE NEMEN NAAR DE CLUB!
We hopen dat iedereen weer op de hoogte is en over een aantal weken melden we ons weer.

Ovale groet,
De Tourcommissie

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.