Zaagvissen on tour

Zaagvissen

Zaagvissen on tour

Nu de jeugd van RC The Hookers begin mei on tour gaan, konden de Zaagvissen natuurlijk niet achterblijven. Zij hadden hun eigen tour afgelopen donderdag bij NSO Dua aan de Mahustraat. Rond 18.10 uur stonden de eerste Zaagvisjes al te trappelen om de ballenbak te verkennen. Een mooie warming-up voor de tour die een kleine 15 minuten later zou starten. Er waren in totaal drie onderdelen, waarbij de rugby skills, conditie, voetenwerk en behendigheid een belangrijke rol speelden. Met veel enthousiasme en een inzet van ‘heb ik jou daar’, werden alle onderdelen afgewerkt. Het was dan ook niet vreemd dat alle Zaagvissen na afloop de maximale score hadden behaald. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Iedereen kreeg na afloop uit handen van oppertrainer Jurgen Lange een prachtige medaille uitgereikt. Uiteraard werd de tour in stijl afgesloten met de Zaagvissen-yell en chips en limonade. Kortom: de eerste Hookers tour van dit jaar is een feit en belooft veel goeds voor de volgende. Met dank aan onze jongste kanjers van ijzer en beton.

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.