Een druk weekend voor de mini’s

Mini's

De mini’s hadden dit weekend een druk programma. Op zaterdag was er RTC en een toernooi bij REL. Een flinke afvaardiging ging richting Etten-Leur en speelde daar een flink aantal leuke wedstrijden. Er waren echter te weinig mini’s voor een compleet team en daarom werd er geclusterd met de mini’s van Dordrecht. Deze jongens zijn geen onbekenden voor ons want we hebben meer met dit team gespeeld. Het clusterteam was dus zo samengesteld en werd ingeschreven bij de wedstrijdleiding van REL. Deze hadden het echter niet goed begrepen en zij schreven 2 teams in. Een cluster van The Hookers/DRC en een team van DRC/The Hookers???? Wie het begrijpt mag zijn vinger opsteken………

Ons clusterteam heeft zich vervolgens toch maar aangepast aan de wedstrijdleiding en hebben deze dag 10 wedstrijden gespeeld. Op zich is dit al een prestatie van formaat!!! Uiteindelijk hebben ze zowel in de Plate als de Bowl poule gespeeld met een uitstekende 2e plaats als resultaat.

De andere mini’s moesten aanwezig zijn bij de RTC dag in Den Haag. De spelers zijn goed afgeknepen en hebben weer veel ervaring opgedaan. Dit kunnen zij weer gaan gebruiken in hun eigen team. Het leuke van deze dagen is dat je traint met jongens en meiden van andere clubs waar je anders tegen speelt.

Op zondag stond er een wedstrijd op het programma bij HRC. Onze vrienden van de HRC mini’s hadden ons uitgenodigd om een mini-minitoernooi te spelen tegen HRC en RFC Bradford on Avon. Met een compleet team kwamen we aan in een regenachtig en koud Den Haag. Er werd deze keer op een compleet veld gespeeld, dus alles is weer even anders. Voor onze spelers een leuke ervaring en zeker omdat er een flink aantal cubs in het team van Bradford zaten. De eerste minuten ging het er gelijk hard aan toe en kwamen we met 3 try’s achter te staan. De mannen herpakten zich echter goed en konden hierna de schade beperken. Het was een enorm sportieve maar harde wedstrijd waarbij we ons van onze beste kant konden laten zien. Altijd doorgaan en nooit opgeven!

Hierna werd er een wedstrijd gespreel tussen HRC en Bradford waarbij HRC als winnaar uit de bus kwam. Als laatste wedstrijd stond HRC tegen The Hookers gepland, maar werden zowel The Hookers als HRC aangevuld met spelers van Bradford. Dit werd in de stromende regen een super gave wedstrijd waarbij er nog twee try’s werden gemaakt.

Na de wedstrijden was er door HRC een gezamenlijke lunch geregeld. Aan een lange tafel werd er gegeten en volgens de rugbytraditie werd er volop gespeeched.  Het was een hartelijke en sportieve afsluiting van een mooie dag. Wellicht zien we de spelers van Bradford nog eens terug.

Kortom een heel goed weekend voor de mini’s……………………………………………

 

This website uses cookies to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.