RC The Hookers Colts Team winnaar Plate finale

Zondag 8 maart jl hebben onze colts, die leader zijn in de cluster met Delft, WRCH, Diok en Gouda als Combinatie West, de Plate finale in Amsterdam gewonnen van RC Oysters/REL.

Het was een spannende wedstrijd. De colts maakten als snel de eerste try waarna de tegen try van de Oysters volgde. We gingen de rust in met een voorsprong van 12-7. In de tweede helft werd die voorsprong vergroot door 2 genomen penalty kicks van Kevin. De tegenstander kwam niet meer door onze verdediging. Combinatie West was te sterk, wat uiteindelijk resulteerde in een eindstand van 23-7.

Deze groep jonge mannen heeft veel talent en samen met hun flexibiliteit en doorzettingsvermogen hebben zij dit grote cluster tot één geheel weten te maken, mede door toedoen van hun coach en trainer Nikola Orlandic.

Wij als vereniging en teammanagement zijn natuurlijk trots op deze groep jongens en verwachten nog veel van deze jonge mannen in de toekomst!